The Matrix Urban Designers and Architects
Back to Portfolio

Renovations to House Cawse

Situated in a quiet upmarket suburb in Port Elizabeth, the brief for the renovation of House Cawse involved the redesign of the existing living room and kitchen, including the enclosure of an outside patio and entertainment area. Requesting a high-tech yet relaxed personal touch that would suitably reflect the warmth and hospitable nature of this family home, the design brief called for an inventive response to a contemporary home setting. Characterised by a number of separated rooms and spaces, the client requested that the design is capable of integrating the house in a holistic manner, creating a connected and complete living environment.

Project Facts

Value:R23 000.00
Client:Private
Location:Port Elizabeth
Awards:
Date of Project:2008
Design Team:Tony Danev, Marc Chong-Seng