The Matrix Urban Designers and Architects
Back to Portfolio

GoReefers 2018

The project comprised of numerous alterations and additions to an existing dwelling in Walmer, Port Elizabeth. The Client brief called for an office building that contains an open plan office space, kitchen, boardroom and ablution facilities. In addition to the office component , a living component was also planned to accommodate visiting staff members. Early in the design process a decision was made to retain the residential fabric of Main Road, Walmer. Existing walls were painted pastel grey with additions placed in contemporary  'box' type additions highlighted by corporate colours of GoReefers

Project Facts

Value:R1 800 000.00
Client:Goreefers PTY LTD
Location:Walmer, Port Elizabeth
Awards:
Date of Project:
Design Team:Jaco Potgieter